Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای اطمینان از دستیابی به اهداف جهانی در راستای ریشه‌کنی جذام تا سال ۲۰۲۰ میلادی بر تقویت و افزایش برنامه‌های ملی در این زمینه تاکید کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، بیانیه اخیر سازمان جهانی بهداشت با هدف یادآوری رنج مبتلایان به این بیماری قابل پیشگیری و درمان به جهانیان منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جذام به عنوان یک مشکل بهداشت عمومی ریشه کن شده در ۱۸ سال پیش در جهان شناخته می‌شود.

یک پزشک سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: با این وجود اکنون این واقعیت تلخ وجود دارد که از هر ۱۰۰ بیمار مبتلا به جذام ۹ نفر کودک هستند و این در حالی است که دنیا ابزار، داروهای مناسب و سیاست‌های لازم را برای مقابله با این بیماری دارد ولی ما هنوز در تشخیص به موقع این بیماری به ویژه در میان کودکان ضعیف عمل می‌کنیم.

این پزشک در ادامه بیان کرد: شیوع جذام در میان کودکان برخی جوامع نشان می‌دهد که انتقال این عفونت هنوز ادامه داشته و تلاش‌ها برای تشخیص به موقع ناکافی بوده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی سازمان جهانی بهداشت، گزارش‌های بدست آمده از ۱۴۵ کشور عضو این سازمان نشان می‌دهد که از مجموع ۲۱۶ هزار و ۱۰۸ مورد جدید تشخیص این بیماری در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱۸ هزار و ۴۷۲ مورد در کودکان بوده که این آمار چیزی حدود ۹ درصد از موارد جدید گزارش شده سالانه را شامل می‌شود.

جذام یک بیماری قابل درمان بوده و درمان آن در مراحل اولیه از معلولیت‌های بعدی جلوگیری می‌کند. داروهای این بیماری بطور رایگان از سال ۲۰۰۰ بین تمام بیماران جذامی در سراسر جهان تحت پوشش سازمان جهانی بهداشت، توزیع می‌شود. این داروها یک راه درمانی ساده ولی موثر برای انواع مختلف جذام محسوب می‌شوند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۸۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد

حنان حسن بلخی نماینده سازمان جهانی بهداشت در دیدار هیات بلندپایه مشترک سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، با «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان گفت: در حال کار روی طرحی برای ایجاد دیالوگ در حوزه بهداشت بین دولت‌های افغانستان و پاکستان هستیم.

این هیئت افزود: «بنیاد بیل گیتس» ۱۵ میلیون دلار برای امور بنیادی در حوزه بهداشت افغانستان و ۵۰۰ میلیون دلار برای ریشه‌کنی بیماری فلج اطفال در پاکستان و افغانستان اختصاص داده است.

متقی در این دیدار تأکید کرد: بهداشت، آموزش، کمک‌های بشردوستانه و مسائل اقتصادی نباید با سیاست گره بخورند.

وی گفت موضوع بیماری فلج اطفال یک موضوع کاملاً انسانی است.

پیش از این این هیات با قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه طالبان دیدار و گفتگو کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی : بیمارستان‌های جنوب نوار غزه فقط برای ۳ روز سوخت دارند
  • رفح را ترک نمی کنیم/ اینجا سوخت فقط برای ۳ روز دیگر وجود دارد
  • همبرگر جیرجیرک برای مردم، استیک برّه برای «نخبگان» / با طراح «بردگی نوین جهانی» آشنا شوید+عکس و فیلم
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته