Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@04:46:03 GMT

بیماری جذام در زنجان تحت کنترل است

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۹۹۶۸۸

بیماری جذام در زنجان تحت کنترل است

بهرام حاجی کریم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون 28 خانواده جذامی در این استان تحت پوشش انجمن خیریه حمایت از مسلولین و جذامیان قرار دارند که در هر کدام از خانواده ها یک فرد مبتلا به جذام است و درمان های لازم را دریافت می کند.
وی یادآوری کرد: باسیل جذام در سال های نه چندان دور در تعدادی از مومیایی ها کشف شد و این موضوع نشانه قدمت این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاجی کریم افزود: بیماری جذام که عامل آن باکتریایی است، از فردی به فرد دیگر منتقل نمی شود و بیماری ترسناکی نیست.
به گفته وی، این بیماری، پوست، اعصاب محیطی و اعضای مخاطی مانند چشم‌ها و حتی مجاری تنفسی را مورد حمله قرار می دهد.
وی بیان کرد: تماس مستقیم فرد سالم با فرد جذامی مشکلی ندارد و فرد مبتلا در صورت وجود زمینه های ژنتیکی می تواند فرد مقابل را نیز به این نوع بیماری مبتلا کند.
این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: امکان انتقال بیماری با شرایط ذکر شده وجود دارد و بر این اساس برنامه مبارزه با بیماری سل و جذام نیز طی سال های گذشته در این کشور اجرا شده و نتایج موثری را نیز به دنبال داشته است.
وی ابراز کرد: در صورت شناسایی بیماران مبتلا به جذام و انجام درمان های بهنگام می توان تا حدود زیادی از پیشرفت این بیماری جلوگیری کرد، هر چند عوارضی بر جای می گذارد.
رئیس انجمن خیریه حمایت از مسلولین و جذامیان استان زنجان ادامه داد: بیماری جذام به 2 نوع ظهور و بروز می کند و بسته به نوع علائم آن اقدامات درمانی لازم انجام می شود.
وی اظهار کرد: بیماری جذام در نوع اول به صورت لکه های پوستی که در آن اختلال حسی وجود دارد، بروز می کند، اما در نوع 2 بیماری به دلیل آنکه تعداد باسیل ها بسیار بالاست، آسیب های متعددی را در بخش های مختلف بدن ایجاد می کند.
حاجی کریم افزود: در صورت شناسایی مبتلایان به بیماری جذام و درمان های بهنگام بیمار به طور کامل بهبود می یابد.
وی بیان کرد: خوشبختانه با راه اندازی اولین انجمن خیریه مرتبط با بیماری ها در این استان نسبت به شناسایی بیماران مبتلا اقدام شده است و هم اکنون نیز به لحاظ کمک مالی و دارویی تحت نظر این انجمن قرار دارند.
این متخصص بیماری های عفونی خاطرنشان کرد: اغلب بیماران تحت پوشش به لحاظ اقتصادی در وضعیت نامناسبی قرار دارند و از سوی دیگر عوارض ناشی از ابتلا به این بیماری امکان کار و فعالیت مبتلایان را سلب کرده است.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی *** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۹۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آنها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلاء به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آنها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین منجر به اکثر موارد تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6097590

دیگر خبرها

  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید